Tallinna heerold kandideerib kohalikel valimistel

Foto: Jaan Künnap. Allikas: Vikipeedia

Eesti Keskerakonna valimisnimekirjaga pealinnas liitus kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa. 

„Arusaadavalt on mulle kõige südamelähedasemad kultuuriteemad ning pealinna ajalugu. Usun, et oma tööga olen suutnud Tallinna rikkalikke väärtuseid ja lugusid viia lähemale tuhandetele inimestele,“ ütles Kuuskemaa. „Kõiki neid kogemusi saab kasutada ka kohalike asjade korraldamisel ja otsustamisel, mistõttu lähen ka valimistele vastu väga hea meelega tugevas meeskonnas.“

Tallinna heerold Jüri Kuuskemaa on paljude raamatute ja artiklite autor, juhib Kuku Raadio autorisaadet „Memoria“ ning telesaadet “Heeroldi jutud”. Kuuskemaa on pälvinud Prantsusmaa Auleegioni ordeni, Valgetähe IV klassi teenetemärgi, Saksamaa Liitvabariigi Teeneteristi, Oranje-Nassau ordu ordeni ning Tallinna vapimärgi.

Kuuskemaa kandideerib Tallinna Linnavolikogusse Kesklinna valimisringkonnas.

1 Kommentaar
  1. Nii 3 aastat ago
    Reply

    Peaasi et Keskerakond jääb Tallinnas võimule. Isamaa juba kasutab Laari alatut hüüdmist plats puhtaks. See on nii vastik. Hea et Isamaa tubli esimees sai terveks ja tänu temale käitus vahepeal Isamaa talutavaltKui alatult aeti Savisaar linnapea kohalt minema aga ikkagi jäi pealinna valitsema Keskerakond sest nii tahtis rahvas ja õigusega.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.