MAAILMAKORISTUSPÄEV

Suurimal üleilmsel kodanikualgatusel, Eestist alguse saanud Maailmakoristuspäeval lõid kaasa ka Keskerakonna liikmed koos oma sõpradega. Andsime oma tagasihoidliku panuse, et maailm meie ümber oleks puhtam!

Kordame veel üle, et 1 koni võib mürgitada 1000 liitrit vett ja saastada terve ruutmeetri jagu elusloodust. Hoiame Eestimaad!

Vaata suurt fotogaleriid!

5 kommentaari
  1. Ohoo 4 aastat ago
    Reply

    Maailma koristuspäev mind ei huvita. Minu jaoks on tähtis vaid meie riigi koristuspäev. Iga riik peaks tegema ise oma otsuseid .

  2. Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    Kas artikli pealkiri on vihje nende RSR-ikate paritolule, kes maailma siin fotodel koristavad?
    Maarahavastel (mis on vastand maailmarahvale ehk maa ilma rahvale ehk kosmoserahvale) on igal oma rahvus. Mitterahvusp6hisusest lahtudes nimetatakse neid, kes on maailmarahvas, kelle jaoks kehtivad uldised inim6igused kes soovib, et mingi viiruse ilmestudes nimetatakse seda igal pool maakeral uhtemoodi (kaesolevalt covid-19) ja ravitakse uhesuguse (covid-19) vaktsiiniga.

    Kas on m6istlik nimetada erinevusi sarnasusteks?

    • Sa 4 aastat ago

      ei saa paljudest kaasaegsetest tõlgenditest aru. Kas 6 ja 16 on sarnased? On. Kas 7 ja 17js4id6vf3 on sarnased? On. Milles küsimus? Kui ei usu, küsi Madise Ülle või Viha-Kersti käest.

  3. Kuid 4 aastat ago
    Reply

    vastamata jääb põhiküsimus: millal koristatakse ära reostajad – inimloomad?

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      Mul on mask peas ja ma ei saa oelda, millal. Sest kui ma v6tan maski ara, siis maailmakoristajate valitsus saadab politsei mind valvama ja siis on 1 inim(loom) jalle vahem jalus, 6igemini 2-3 vahem, sest politsei vangivalvub ise ka. Eriti kui k6nerobot teda juhib.
      Kusimus on, et kellel jalus.
      Loe uuesti teist lauset.
      Elik siis, et minu vasalli vasall ei ole minu vasall ehk minu koristaja koristaja ei ole minu koristaja (?) ehk minu koristatava koristatav ei ole minu koristatav (?).

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.