Nõmme keskerakondlased soovivad Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena

Jüri Ratas

Nõmme piirkonna juhatus arutas muude küsimuste hulgas ka oma kandidaatide esitamist erakonna esimehe ja juhatuse liikmete kohtadele. Uued liikmed valitakse Keskerakonna kongressil, mis toimub 22. augustil Tallinna Lauluväljakul.

Nõmme keskerakondlaste esimehe kandidaat on piirkonna liige Jüri Ratas. Juhatuse kandidaatideks esitab Nõmme piirkond järgmised kandidaadid: Tiit Terik, Mihhail Kõlvart, Tanel Kiik, Eha Võrk, Valeri Lõõnik, Kalev Kallo ja Lauri Laats.

„Jüri Ratas on end peaministri ja Keskerakonna esimehena tõestanud tugeva juhina,” lausus Keskerakonna Nõmme piirkonna esimees Tiit Terik. “Jüri Ratas on teinud oma tööd suure pühendumisega. Tahaksin esile tõsta tema oskust leida lahendusi ja kompromisse just keerulistes olukordades. Ka koroonaviiruse levikust tingitud eriolukord näitas, et Jüri Ratas suudab erinevaid osapooli kaasates kriisi tõhusalt lahendada. On sümpaatne, et tiheda töögraafiku kõrval on Jüri Ratas leidnud aega ka Nõmme piirkonda panustada.”

4 kommentaari
  1. Ega 4 aastat ago
    Reply

    keegi teine oskagi nii segaselt mitte millestki rääkida. Jurka on vaieldamatult parim udujutlustaja. Ja nõrgim rahandusmees samuti. Just tema suudab Eestile kõige rohkem kahju teha.

  2. Eve 4 aastat ago
    Reply

    Mina toetan ka kuigi mulle meeldis kõige rohkem kui oli esimees oli E.Savisaar ä yeist sellist erakonda nagu on Keskerakond pole kellega ühineda ja Savisaare juhitav erakond poleks võimule pääsenud. Kõik mis tehakse meie rahva heaks praegu sisepoolitikas meeldib mulle ja on kindel et tuleme valja vaesusest mille tekitajateks olid eelmised valitsused kuid preagune välispoliitika mulle eriti ei meeldi. Aga eks kui tahetakse olla koos Isamaaga peab sõjakunsti arendama ehkki keegi ei kavatse meid rünnata. Elu riigis kujundab valitsus ja selle tõestuseks on see et vaatamata EL-us olemisele meie riigis vaesus aina kasvas tänu Laari, Ansipi ja Rõivase kehvale tööle.

  3. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Poliitikutest on mulle kõige rohkem meeldinud E.Savisaar ja tema poolehoidjad aga tänu J.Ratasele saadi võimule. Ratas on tark mees ja jõuab palju head teha. Hea et ta sai peministrik sest nüüd tekkis valguskiir paremale elule. keskerakonna esimeheks sobiksid ka mitmed teised tublid inimesed kuid peaministriks las jääb Ratas sest ta on suure töövõimega ja hooliv.

    • Võimule 4 aastat ago

      saadi mitte tänu Jurkale, vaid Edgari väljasöömisele. Jurka oli vaid üks juhuslik tüüp, kes oli võtta.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.