Haridus- ja teadusminister Mailis Repsi avaldus

Mailis Reps

Viimane nädal on olnud minu poliitilise karjääri kõige raskem periood. Olen sattunud jõulise surve alla seoses ministri ja ema rolli ühitamisega. Tunnistan, et olen vigu teinud ning palun vabandust selle eest.

Soovin pakkuda oma alaealistele lastele turvalist ja rahulikku kasvukeskkonda. Seetõttu otsustasin täna haridus- ja teadusministri ametikohalt tagasi astuda ning võtan ühtlasi poliitilise vastutuse oma eksimuste eest töö- ja pereelu ühitamisel.

Tänan kõiki, kes on mulle toetust avaldanud! Pühendun ka Riigikogu liikmena haridus- ja teadusvaldkonna ning Eesti elu edendamisele.

23 kommentaari
  1. Lõpuks 4 aastat ago
    Reply

    ometi. Tuleb valida ikka lastele parim.

  2. Mailis Repsi kulud transpordile olid pisikesed.
    Eesti kingib Venemaale 10 miljardit eurot igal aastal. Sellise summa Eesti kulutab vene bensiini ja diisli ning maagaasi peale. Selle asemel saab kasutada vesiniku mida saab tasuta piiramatus koguses HHO generatori abil mis on müügil internetis paarisaja euro eest.
    Vesiniku kasutatakse sisepõlemis mootoreis bensiini ja diisli asemel ning hoonete kütmiseks.
    Vesiniku saadakse veest vesiniku lahutamisega.

    P.s.
    Reformierakond on kehtetu sellest ajast saati mil neile avaldati umbusaldust ja nad pidid lahkuma valitsusest sest nad ei suutnud riiki juhtida.
    Usalduse kaotanud firma pankrotistub aga usalduse kaotanud
    erakond…maksumaksjate raha eest ostab reklaamartikleid ja nendega koos usalduse.
    Usalduse kaotanud erakond avaldab umbusaldust koalitsioonis olevaile erakondadele…

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      (1.osa)

      Tanan. Arusaadav…

      Otsapidi haridus-teadus teema sul. Oled siin koguaeg H-energia tasuta saamist 6hutanud. Sul on aeg konkreetsete seadmete konkreetsed v6rdlusarvutused (tabelid) esitada oma kodulehel, et saaksime (riiklikult?) seda arutleda ja m6istlikkusel ehk selle kodumajapidamistes kasutuselev6tu eest eelmakseid n6uda, meilt Eestist seni 14 200 000 000 eurot ESM-i roovinud poliitikutelt.

      IRL-i “majandusabidest” tean mina uht ikikut, kes tegeleb Ukraina orjade majutamise, Tallinna vanalinnas Taani anastuse ulemv6imu kinnisvara-malestiste avamise reklaami ja Venemaalaste investeeringute T1 keskuses (praeguseks kahjumlike) haldamisega ning reklaamib ka (kunagi Reformi Michali poolt riiklikuna kavandatud) Eesti rohumaadest H-energia “kasvatamist”.

      Umbes 18.11.2020 oli Venemaa sots-probleemide lahkamise saates lugu vene matemaatika-fuusika teadlasest, kes olla sattunud masendusse, kui ta oli minema puksitud Soomest, kus tal olla sisult Nobeli vaariline H-energia teadusuurimuse materjal ara varastatud, misjarel ta enesesse sulgus.

      Kas osakad ka seda kommenteerida?

      Jargnevalt esitan viited allikatele, mida eile p6gusalt uurisin.

      Harry Raudvere on ajanud ule 5 aasta uhistuenergiapargi tugenla loomist.

      5 tukki on pusti. 2019 juuli l6pul (muuseas Riigikogu Kojamehega ja leegionaridega Sinimael kaies) panime tahele, et vahemalt pooled ilmselt neist millegiparast seisavad. Mulle tundub, et Raudvere 1 tugeni hind (umbes 1 000 000 eurot) on ikka liiga kallis. Neid v6iks heal juhul Eestis toota (sensed 5 toodi Saksast ja Hollandist maletatavasti),

      kuid S6hajalgade kavandatava tehase supertuuliku kitsas kinnitus tekitab kusimusi, et kas see aastakumneid kestvale vibratsioonile hasti vastu peab.

      Kusimusi tekitab ka Raudvere algul plaanitud laen EBRD-st ja maailma 1 suurema tugenifirma kaasamise soov. Igasugu Eurotueotustega n6ustumine, ilmselt massoonikorporatsioonide kaasamine ja mitte meilt EL-I roovitud miljardite selmet tagasin6udmine, tundub selles valguses niisugusena, et Raudvere soovib sellega pigem rahvuslikuks nimetatud Valitsust kangutada. Tundub, aga tait analuusi veel pole.

      Samas Raudvere ei ole teatanud, et ta oleks lahkunud s6gedate ugri rahvuse vastaste nutuvabamuurlaste, Maria Kaljuste ja Emil Rutiku seltskonnast, kellega ta on aastaid teinud avalikke ettev6tmisi liikumises Tark ja Terve Eesti (TTE), mille kodulehel on olnud koguaeg kirjas, et see tahab erakonnaks saada kui saab 500 liiget. Rutiku igatahes karjus mu peale Maakogu suurkogul 9.02.2018 Tartus usna pikalt ja vihaselt, et teda ei huvita, et Wikipedias on tema kohta aegunud info, et ta on millegi liige.

      Ma ei ole Harry Raudverelt kusinud ja ei tea, kas teda ka ei huvita, mille liige ta on, kui ta on tugenlale 600 uhistuenergiasse investeerijalt 5 000 000 eurot kokku kogunud?
      ..
      Sealhulgas on TTE korraldanud 9.12.2018. Vabaduse valjakul tulnuka-URO

      (URO juht, Guterres on uks juhtivaid maailma nutuvabamuurlasi, kes 19.06.2019 allkirjastas Davosis (Ulemaailmasel Majandusfoorumil?) sisult nuudse covid-poliitmajanduspandeemia kava; 6htuleht 9.10.2020 lk.10, Juri Lina: vabamuurlased on praegu ohtlikumad, kui kunagi varem)

      randeleppe vastase suure protesti, mille laval margistati, kogu vaba eestlaskonda r6vedalt hingep6hjani m6nitades, Eesti vabaduss6jalaste uhiskondliku liikumise lipp vabanutumuurlaste vereristiga (petitsioon.ee/tastutagasikk; pikad kommentaarid)

      Ja mis oli vahemasti Kaljuste ja Rutiku poolt ettekavatsetud hoopis selleks , et saaks Eesti200 Reformierakonna eurotoetuste valjapetmise “tankistide” seltskonnaga palgata nende s6geda saksa nutuvabamuuri kapiku, et too s6idaks oma lapsega vankriga vaatajate sekka, et provotseerida Odini toonast juhti, Jaanus Burak’ki kaklusele, mida ERR-ETV juudi, Mihkel Karmase Pealtnagija saaks esitleda ja hiljem leierdada, et Burak on kinni istunu ning,

      et pakkuda oravate Elmar Vaherile, kui politseijuhile, v6imalust hakata sellele, Elmar Vaheri poolt alusetult Odini s6dalaste vastu kriminaalasjade vorpimisele ja nende riiklikes andmebaasides selle alusel jaadavalt kriminaalseks tembeldamisele,

      vastu seisvalt siseminister Mart Helmelet taas palga juurdekusimise suhtes survestama

      (Vaher saigi juurde kindral-inspektori ametinime ja saab igakuiselt lisaks 3000 eurot kuus, lisaks veel peale 13.03.2020 kuni suveni Ikla piiri sulgemise eripreemia oma tavaparase too eest)

      ja Odini liikumist Eestis havitama (praegu polegi neist eriti kuulda alates juunist 2020), et valmistada koos SDE, IRL Lotmani sionistide paremtiivaga ja Roheparteid juhtiva Vseviovide Casa Nostra nutuvabamuuriga ette Odini poolt segamatuid Tartu ja Tallinna suuri

      LGBT-poolt alaealiste tudrukute homostamise etendusi, mille surve t6ttu Ratas tegi ilmselt (ma ei ole veendunud, et tegi) praegu avalduse, et, ta arvab, et peab Kooseluseaduse rakendussatetega edasi (Eesti 900 000 ugri rahvusriigi kiirele hukule vastu) minema.

      RAUDVERE TUGENITE KOHTA MATERJAL, ERITI HUVITAV ON MAJANDUSMINISTEERIUMI KOOSOLEKU LINDISTUS 19.04.2016

      JA DR. HOUSE’I KOMMENTAAR ARIPAEVA INTERVJUULE GREGOR RAUDVEREGA:

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      (2.osa)

      HARRY RAUDVERE BLOGI


      https://raudvere.ee.files.wordpress.com/2019/04/lisa-12_-tuuleparkide-asendiplaan.pdf
      https://raudvere.ee/kohustuslik-kirjandus/teade/

      Lisa 42 – MKM koosoleku lindistus 19.04.16… , kuulatud ca 19-40 minut, IDEED:

      TU Marko Kaasik, et venelaste alal Narva veehoidla, kui lasevad lahti, siis NATO takistaks vaid ule piiri eelrunnates. Seega vaja ule Eesti suurendada tugenite v6imsust 5 korda senisest, et ei saboteeritaks energialise katkestusega.

      (vastus) VKG mehelt: Probleem lahendatav kinnoise jahutussusteemi loomisega Narva soojuselektrijaamale, vahendab v6imsust, kuid tagab.

      Saksamaal, kus elanikel tekib psuuhikahaire, kui tiiviku lennuohutustuled sunnkroniseeruvad muude tuledega, on see lahendatav nii, et ka tugen ise omab raharit, 2-5 km tuvastusraadiusega ning lennumasina tuvastusel alal tuled suttivad.

      Saksamaal on militaarradari segamise problem lahendatud tuugeni labade piksekaitse susteemi (mis radarit segab) asemel muu piksekaitse kasutusega.

      https://raudvere.ee/kohustuslik-kirjandus/vastus/
      24. jaanuaril 2017.

      https://crm.lkm.ee/yhistupank_failid/dok/majandusaasta_aruanne/Eesti_Yhistuenergia_MA_2017.pdf

      Purtse parki on juba investeeritud 5 miljonit 600 eraisiku pensionifond. Paljud nendest Ida-Virumaalt. Esimene etapp suure Varja tuulepargi rajamisel. 25 tuulikut Varja pargis

      JANUARY 31, 2018
      http://WWW.TUULEENERGIA.EE/2018/01/PURTSE-TUULEPARKI-RAJATAKSE-VIIS-TUULIKUT/

      Vaata ka Põhjarannik, 31.01.2018. Esileht, Põhjarannik, 31.01.2018. Lk 6

      Siinse energiaturu probleemid on “mainekaid välisinvestoreid” (nagu-NRG ja Sposato?) Eestist ka lahkuma sundinud

      https://arileht.delfi.ee/news/uudised/siinse-energiaturu-probleemid-on-mainekaid-valisinvestoreid-eestist-ka-lahkuma-sundinud?id=88897159

      Gregor Raudvere

      Arvo Meomaa, 11.02.2020 02:08:57 , Imelik jah, küllalt on maailmas näiteid, kuidas monopolid ja petised riike on paljaks varastanud! Hea, et selliseid on vähe olnud nagu on rootsi pangad!

      dr. house, 11.02.2020 05:58:33, Nende tuulikutega on see jama, et seegi rikub kliimat, kuid sellest ei räägita väga. Ikka trall CO2 üle… Kõigist kasvuhoonegaasidest tugevaim on SF6, mis kütab kliimat 23 500 korda rohkem kui süsihappegaas. Probleem on selles, et taastuva energia laialdasem kasutuselevõtt vähendab CO2 heitmeid, aga suurendab SF6 emissiooni. Seega on tuuleenergial kaks nägu: Selmet suur hulk süsihappegaasi atmosfääri sattumata jääks, paisatakse õhku midagi veelgi hullemat. 2017. aastal lekkis elegaasi atmosfääri nii palju, et selle kliimat soojendav mõju on võrreldav 1.3 miljoni auto lisandumisega teedele. Numbrid üha kasvavad ja see on üks rohelise energia buumiga kaasnev plaaniväline mõju. Vanema tehnoloogiaga oleks igas turbiinis olnud ca 5 kg elegaasi. Kerge matemaatika ütleb, et kui see kogus lekiks atmosfääri, lisaks see sama palju “kasvuhooneefekti” kui 117 tonni süsihappegaasi. See omakorda on keskmiselt 25 auto aastane süsihappegaasiemissioon. Lisaks on probleem veel selles, et kui tuulegeneraator on ka puhas (uuemad on gaasivabad), siis alajaamad on gaasiga ja mida rohkem elektrit tarbitakse, seda suuremaid/rohkem alajaamu on vaja….

      (kommentaare oli veel, anonuumseid)

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      (3.osa)

      Harry Raudverel on tana 62. Sunnipaev

      Tervist, 6nne isiklikus elus, edu aris ja vaba Eesti asja ajamisel.

      Eelnevaga olen valja toonud selle, mis mul hingepeal oli seoses teemaga.

      Palun vabandust, Harry, kui need minu telepanekud v6ivad jatta avalikkusele jsinust vale mulje, kui inimesed t6lgendavad neid vaariti.

      Olen need asjad valja toonud vaid selleks, et neil teemadel tekiks laiem sisuline arutelu ja senisest m6istlikuma aja jooksul j6utaks hadavajalike lahendusteni.

  3. Eesti kinkis Venemaale Tallinna sadama terminali mille omanikuks sai Hodorkovski.
    Ükski minister tagasi ei astunud.

  4. 1)Eesti kinkis Venemaale Tallinna sadama terminali mille omanikuks sai Hodorkovski.
    Ükski minister tagasi ei astunud.

    2)Mailis Repsi kulud transpordile olid pisikesed.
    Eesti kingib Venemaale 10 miljardit eurot igal aastal. Sellise summa Eesti kulutab vene bensiini ja diisli ning maagaasi peale. Selle asemel saab kasutada vesiniku mida saab tasuta piiramatus koguses HHO generatori abil mis on müügil internetis paarisaja euro eest.
    Vesiniku kasutatakse sisepõlemis mootoreis bensiini ja diisli asemel ning hoonete kütmiseks.
    Vesiniku saadakse veest vesiniku lahutamisega.

    P.s.
    Reformierakond on kehtetu sellest ajast saati mil neile avaldati umbusaldust ja nad pidid lahkuma valitsusest sest nad ei suutnud riiki juhtida.
    Usalduse kaotanud firma pankrotistub aga usalduse kaotanud
    erakond…maksumaksjate raha eest ostab reklaamartikleid ja nendega koos usalduse.
    Usalduse kaotanud erakond avaldab umbusaldust koalitsioonis olevaile erakondadele…

  5. Maali Maalt 4 aastat ago
    Reply

    Kas hüvitab ka riigile tehtud kahju?
    Millegi pärast arvan, et vastupidi saab veel kopsaka lahkumishüvitise.

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      Et riigil ei tekiks kohustust maksta ilmaasjata valja suuri lahkumishuvitisi, siis peavad avalikud grupid susteemselt organiseeruma ja rohkem haalt tegema, et Riigikogus olevatel ja k6ige rohkem riigist varastanud opositsioonierakondadel ei jatkuks komme igal nadalal umbusaldada ja minema puksida kaesoleva Valitsuse ministreid, kes ikkagi on end rahvuslikuks kuulutanud ja, nagu naha, tahab ja suudab ka m6nda muutust Eesti vabastamiseks labi lukata.

      Kui selleks peab hakkama igaks juhuks otsima igat Maalit, kes maal elab, siis laheb pagana paike enne looja, aga Taevase Jumala Uue Ilmakorra tehispaike varsti juba saravat Prantsusmaal, mitme riigi teadlaste grupeeringu poolt tehtuna.

      Ei tea kull, mis verd nad pigem olla v6iks sel pagana jaoks niimoodi siniseks muudetud covid-esmaspaeval, ja kas see paike v6iks olla ka generator nendele (est)cube’i satelliitidele ning uutele naotuvastuse jalgimissusteemidele, millega EL Riigikogude juurikad meid kavatsevad ‘6nnistada”?

  6. nime ei ütle 4 aastat ago
    Reply

    väga ebameeldiv inimene, las mõtleb natuke järele. tegelt riigikogus ju lihtsam ja muretum sitsida. eriti ebameeldivaks sai ta sellel kongressil, kui rattamoorid savisaare maha võtsid. mõni ehk mäletab , kongressi ju näidati TTV-s, kui puhevil repsike jalutas ja rõhutatult “vabalt” vestles teiste vandenõulastega, aeg-ajalt ikka kontrollides, kas ta kaameratesse on ikka sattunud. ilmselt oli asi juba otsustatud ja oma võidurõõmi ei osanud ta kuidagi varjata. kas ta oli asjalik minister, ei oska tõesti öelda, meeles on küll soperdamine K-J riigigümnaasiumiga, ega seal küll tarka polegi teha, minu arust algusest peale üks nurisünnitus need riigigümnaasiumid. koole pannakse ridamisi kinni, pole lapsi ja järsku vaja üks lollus juurde teha.

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      Nende riigigumnaasiumite selmet kulakoolide tegemisega, nagu kulade, valdade, postkontorite, poodide jm susteemaatilise pandeemiasse suretamisega, on surve ikka sellelsama covid-poliitmajanduse nutuvabamuuri poolt, kes on EL Riigikogudes olevaid v66ragendist “Ligisid” mahitanud, EL Riigikogude liikmete aralollitamise teel, endile seni rahvusriikidest ESM-i kokku 4,8 triljonit eurot kokkuvarastama.

      “Ligid” ja LGBT-kadriorgialased saavad sellest 0,02% aastapalka. Misiganes Valitsused, aga eriti niisugused Valistsused, kes alustavad rahvuslikena, aga on n6us hiljem pusipensi lootuses “Soinidest ministriteks” hakkama, saavad nutuvabamuurilt tagasi kokku kuni 20% roovitust (Eesti arvestuses lubatakse selle eest tagasi anda seega kokku kuni 228 000 000 eurot aastas (avalikeesti.ee, nr 3 , lk 6 l6pus).

      Mis sa kull arvad, kas selles olukorras on (USA-s Trumpi sunnitud koguaeg p6genemist kaaluma) Itaalias Salvini ja Eestis Helme siseministrite kohalt ning EKRE ja RSR-i muud ministrid, inimestena kaevikusse pugenud v6i kogu aeg tahtmas ametikohalt jalga lasta, kui hinnanguliselt seni 200+ aastaga 3-5 000 000 000 000 000 (triljardit), dollari arvestuses, rahvusriikidelt ja omalt poolt tehtud mitterahvusriikidelt kapitali varastanud hallide kardinalide nutuvabamuur ei oleks igas riigis ostnud endale enda poolt omastatud erakondadega seotud vahemalt 300 MTU-d, millesse palgatud zombie’statud ebateadlikud parismaalastest kapikud, kes saavad riiklike autasudena vaid nutuvabamuuri loozhide ruutliriste, ei oleks oma terve elu sissetuleku sunnitud sellele oma rahvus(t)e reetmisele ules ehitama?

      Kui Forest Stewardship Council Eesti “v66rtankistina” seni tegutsenud ja metsa v66rnutuvabamuurile maha parseldada uritanud nuudne RSR-I Roheosakonna juht, Rea Raus, Maakogust Keskerakonna alla valimistele jalga lasi, siis ilmus (maletatavasti 2019 Talviku uude punti kandideerijana) 2.02.2019 ja 9.02.2020 Tartu Maakogule Virumaa kooli6petaja (nime v6in hiljem valja otsida), tumeda peaga pikemat kasvu keskealine naine, kellele tegevuse heaks Maakogu juht, Kristjan Moora, sattis mugavaks just hariduse protestikirja Maakogult haridusministrile ja oli vaid nende valitud (niioelda Rea Rausi poolt valitud) Maakogu “ekspertide kogu” haridusspetse seda kommenteerima lubanud.

      See 6petajatadi sai pidevalt neil 2 Maakogu Uldkogu paeval Mooralt k6neaega ja raakis igasugu jaburust just Kohtla-Jarve riigigumnaasiumi kohta. Ma olen taiesti kindel, et ei Moora ega see tadi polnud kunagi soovinud kohtuda naiteks K-Jarve venekeelsete koolide 6petajatega, et nende tegelikku arvamust kusida. Kugu trall kais ilmselgelt selle ule, et ta tegi endale erakonna nimekirjas olevana valimisreklaami, sest umbes nadalapaevad hiljem naitas AK-juutla teda kokkulepitult intervjueeritavana ka maletatavasti J6hvis niioelda 6petajate protestil. Vaga ninakas tadi, kes ei ole ilmselgelt omal algatusel v6imeline mingit niisugusel tasemel uhiskondlikku eesmarki seadma ja selle teostamist omal algatusel kogutud vahenditega korraldama.

      Utlesin kull sel Maakogul, mida tuleks minuarust uurida ja mis suhtes osapooltega arutlusringe labi viia, et saaks aru, mis suunas on vaja K-Jarve koole uhendada v6i lahutada, et sealt koolidest algav kodanike rahvustunnetus muudaks neid Eesti rahvusriigile lojaalseks, kuid ei v6imaldaks kaotada ka eluliselt inimese samastusele vajalikku omarahvuslust (kui see pole eestlus). M6tlesin valmis ka 3-5 riiklikult tunnustatud haridustegelast, keda tunnen ja kes oleksid v6tnud niisugustest arutluste voorudest ilmselt hea meelega osa ja tegelenud lahenduste otsimisega susteemselt.

      Aga niisuguses nutuvabamuuri poolt aranaritud seltskonnas ei ole m6tet seda uritadagi.

      Eks nuud nais. 6 aastat tagasi oli igatahes me Kirjumirju lasteaed veel K-Jarvel alles, nuud on vist juba venekeelseks muudetud. Kui Kersti Sarapuu oma “reisibussi” laenab, siis saab Mailis lastega K-Jarvele residentsi v6tta ja seal tegutsedes j6uludeni k6ik Ida-Viru hariduspoliitika suunad ara tahistada.

  7. Joe 4 aastat ago
    Reply

    Meie riigile on teinud kahju vaid Reformierakond. Müned reformierakondlased tegelevad vaid süüdistuste väljamõtlemisega, jälitamisega, laimuga. Reformi tagatoast tuleb teine pandeemia mis rikub inimeste tervist ja segab nende tööd.Reformierakond viis meie elatustaseme viimaste hulka. Võimule saamiseks kasutavad nad alatuid võtteid.seal on mitmeid inimesi kes peaksid üldse poliitikast lahkuma.

  8. Nojah- 4 aastat ago
    Reply

    See pole mingi põhjus tagasiastumiseks. Jälitaja peaks saana karistada. Riigikogus on mitmeid poliitikuid kes pealsid lahkuma poliitikast oma alatu tegevuse tõttu. Missugust jama ajab suust välja Randpere enne valimisi on jube kuulata. Varem avalikult alatult tegutsenud Kross on vaiksemalt hakanud tegelema ja Isamaa erakond on ka vaikseks jäänud peale Krossi lahkumist. Helme ütles oma arvamuse ja see on palju ausam kui Ilvese pugemine USA presidendi ees jameil presidendiks olles tegi palju halba täites vaid Reformierakonna ülesandeid. Need inimesed kes korraldasid stalinistlikku kuritegu mõnitades E.Savisaart ja rikkudes tema tervist on alatud. Näiteid võib palju tuua. Nende kõrvalt on Helme ja Reps palju ausamad ja mitte mingil tingimusel poleks neil vaja olnud lahkuda ministri ametikohalt. nsip oleks pidanud lahkuma sest tema ajal vaesus aina kasvas ja ta lubas oma erakonnal alatult köituda.

  9. Nii 4 aastat ago
    Reply

    kui aru sai, et tagasisundimisest pääsu pole, astus ise ennetavalt tagasi. Ja kohe kukkusid KaKa ja InSa teda kiitma, kui mehise sammu ta tegi ja muud hääd. Aga Mardi tagasiastumise järel tõrvati toda edasi.
    Nüüd on Mart pähh, Mailis aga mäel, et astu või ruttu uuesti ministriks rahva rahaga lällama.

  10. robert 4 aastat ago
    Reply

    Oleks tore kui uus minister oleks arukam ja teeks lõpu sellele raha matmise projektile riigigümnaasiumide näol Rakveres 2 heal tasemel gümnaasiumi ja nüüd pressitakse vägisi pisikesele platsile riigigümnaasiumi Hullus kuubis Gross iialgi oma raha nii ei loobiks aga linnasakstel ükspuha ega raha nende taskust kuku Tervishoid on betooni valamisega tuksis nüüd keeratakse haridus takkaotsa Ega Ratasest majandusmeest saa Hale Savisaare vari oma vaikse pomisemisega Erakonna toetus kukub kivina tema aga muudkui kordab Brüsseli käsulaudu

  11. tõnn 4 aastat ago
    Reply

    braavo, robert! olen ka rakvere kandi mees. huvitav, et selle riigig.. asukoha otsustasid rakvere volinikud. rakvere on ikkagi kreisilinn, oleks võinud ikka laiemalt arutada.

  12. Suu 4 aastat ago
    Reply

    See pole küll põhjus tööst loobumiseks ga kui laste pärast seda tehakse siis on arusaadav. Haridusminister tahab rohkem lastega koos olla. Kui Reps tõepoolest loobub ministriametist, mida ma muidugi ei soovi, siis loodaksin näha haridusministrina Märt Sultsi kes on koolielu probleemidega väga kursis.

  13. Maali maalt 4 aastat ago
    Reply

    See eelmine Maali Maalt ei ole minu kirjutatud. Üldiselt Eesti Vabariik peaks oma seadused üle vaatama. Mujal Euroopa tsiviliseeritud maades, kui pannakse minister paika, siis tema lastele, kui nad käivad koolis kinnitatakse kohe auto koos turvamehega. Turvamees ootab koolis niikaua, kui nad on seal. Praegu liberaalajastuga on tekkinud tuhandeid hulle, kes lahendavad oma probleemid riiklikul tasemel s.t. ministrite lapsi röövides ja tappes. Seda on olnud kogu maailmas. Maailm pole enam endine ja meie lapsi peab kaitsma hullude eest.

    • Mujal 4 aastat ago

      maailmas jalutavad peded ja terroristid vabalt ringi ja nii on kõik ohustatud ja ametnikud koos lastega ähvardatud.
      Miks peame meie nii madalale manduma? Iga laps peab ise koolis käima nagu minu noorusajal. See peab olema eesmärk, mitte lurjuste sissemeeleitamine ja vorpimine ning pärast õigeksmõistmine.

  14. Mängib kangelast. 4 aastat ago
    Reply

    Võtab vastutuse. Varas peab kohtu alla minema ja poliitikast minema. Tema tõotas olla aus jne. Pettis oma valijaid.
    Kui reps ei lahku poliitikast, peab Ratas lahkuma. Kala haiseb peast.

  15. Tohoh- 4 aastat ago
    Reply

    Mingit põhjust pole Lahkumiseks töökohalt. Kui palju halba on teinud reformistlikud ministrid ja kauaaegne president Ilves annab tagantjärele mõtlemisainet. Ma ei räägi ainult Härma talust vaid on palju muudki. Rahulikult vaadati pealt kuidas sepitseti valesüüdistusi mis rikkusid inimeste tervist aga vaesus aina kasvas. See mis tehti Savisaarele oli kuritegu Kuritegu oli ka see kui kaotati arstiabi saamise võimaluse kohapeal. Nimekiri on pikk ja häid tegusid ei meenugi. Selle kõige kõrval on Repsi tegu nii väike mida saab andestada. lihtsat nüüd tuleb vaadata kes on järgminr kelda hakatakse jälitama ja ametist lahti kangutama lihtsalt vahele võtma.

  16. Kui refid varastasid 4 aastat ago
    Reply

    siis keska ka võib. Kas nii?

  17. Maali maalt 4 aastat ago
    Reply

    Asi on vargusest kauge. Me oleme nii harjunud, et kallas varastab miljoneid, oravad saavad Tallinna Sadamalt miljoneid, et raha pesta ja kedagi ei huvita, ei Prokuratuuri ei KAPOT. See näitabki, et sellel riigil ei ole tulevikku. Õhtuleht kuude viisi jälitab Repsi lapsi, et ometigi saaks sellest valitsusest lahti ja asemele tuleks taas maffia-valitsus, kes avalikult varastab ja koorib rahvast. Kõik ohkavad rahuldatult nii KAPO kui ka Prokuratuur, et ometigi omad poisid tulid ja saab jälle täie rinnaga elada. Rahvas muudkui aga räägib, et näe nemad omal ajal käisid koolis mööda karjateid ja midagi polnud häda. Maailm on muutunud, liberaliseerunud, tigestunud, uued kultuurid migrantidega tungivad peale. Ma olen ilmas palju ringi sõitnud ja seal iga päev ilmuvad lehes , kuidas on mingi ministri laps röövitud ja nüüd nõutakse raha. Lapsi röövitakse ja tapetakse. Meie ministrite palgad on ühed väiksemad maailmas. Selle raha eest 6-le lapsele palgata turvamehed ja autojuhid ei jätku ka sellest ministri palgast. Ka eesti inimesed on tigestunud ja kalestunud. Kui tahame säilitada oma riiki, siis hoidke lapsi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.