Igor Gräzin kandideerib Tallinna volikogusse Keskerakonna ridades

Pildil: Igor Gräzin Foto: KRISTJAN TEEDEMA/SCANPIX

Tuntud poliitik ja õigusteadlane, vikaardiakon Igor Gräzin on otsustanud kandideerida Tallinna Linnavolikogusse Keskerakonna valimisnimekirjas.

„Mul jagub energiat poliitikas kaasa lüüa ning ega ma ei varja, et miski kisub ikka poliitika poole tagasi. Keskerakonna nimekirjas kandideerin olles veendunud, et Mihhail Kõlvart on Tallinnale parim linnapea ja tema töö peab jätkuma,” ütles Gräzin. “Ajad ei ole hetkel kõige lihtsamad ning pealinn vajab juhti, kel on tulevikust selge nägemus ning julgus otsuseid langetada.”

Gräzini sõnul on tähtis käsitleda linna kui tervikut. “Pooldan lähenemist, kus Tallinnal on terviklik visioon, millises suunas liikuda. Natuke ühest ja natuke teisest asjast tehes ei pruugi lõpuks midagi tehtud saada. Usun, et minu poliitiline kogemus ja teadmised teistestki valdkondadest annavad korraliku kapitali, millega pealinna asjades kaasa rääkida,” lisas Gräzin.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe tervitas Gräzini kandideerimisotsust. “Tegemist on tugeva poliitiku ja õppejõuga, kelle rahvusvahelised ja laialdased kogemused toovad meile juurde tugevust ja väga häid ideid,” ütles Riibe.

Hetkel on Igor Gräzin ametis EELK Saarte Praostkonna vikaardiakonina ja Tallinna Ülikooli lektorina. Varasemalt on olnud ta Euroopa Parlamendi liige ja Riigikogu liige mitmes koosseisus. Gräzin on arvukate artiklite ja õppematerjalide autor ning töötanud õppejõuna mitmetes kõrgkoolides. Aastatel 1994-2019 kuulus Igor Gräzin Reformierakonda.

Gräzin kandideerib valimistel Kristiine valimisringkonnas.

5 kommentaari
 1. Eve 7 kuud ago
  Reply

  Kõik on õige ja tarku inimesi on poliitikasse vaja. Lõpuks leidis Gräzin õige erakonna kuhu kuuluda.

  • Islam näitas nägu 7 kuud ago

   Taliban alustas Afganistanis kohe pärast ameeriklaste lahkumist kättemaksuaktsiooniga. Riigi lõunaosas Kandaharis riputati ameeriklastest maha jäänud Black Hawk kopteri külge ameeriklastega koostööd teinud tõlk.

   Videost on näha, et vaatepilt oli küllalt jube. Pole teada, kas isik oli kopteri küljes rippudes elus või surnud. Isik rippus kopteri küljes mitu tundi.

 2. Ka 7 kuud ago
  Reply

  sina Igor! Ootasid ja ootasid aga lõpuks ikkagi astusid … sisse. Nüüd sa paradisii küll ei pääse, Peetrus ei anna sissepääsu viisat.

  • mnjah 7 kuud ago

   Kui inimesel puudub elementaarne lugemisoskus ja ta ei saa aru, et Gräzin kandeerib eelolevatel valimistel KE nimekirjas, siis ei tähenda see automaatselt seda nagu oleks Gräzin astunud Keskerakonda. Ma pole kursis, mis see Peetrus kirjaoskamatutega peale hakkab…

  • Pole 7 kuud ago

   oluline, kas sa oled kommunist või mitte, kuid kui sa järgid nende eesmärke, siis … õpi ise poliitiline kirjaoskus ära, sm Mnjahhhhh!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.